Kinopalatsi helsinki osoite finnkino mobiili

Vaikka Tennispalatsia pidetän nykyän yhtenä funktionalismin tärkeimmistä edustajista Suomessa, suhtautuminen rakennukseen on vaihdellut. Esittely, helsingin Kinopalatsi oli avautuessaan syksyllä 1998 Suomen ensimmäinen multiplex-elokuvateatteri. Kohteesta Wikipedia, siirry navigaatioon, siirry hakuun, tämä artikkeli käsittelee Helsinkiin vuonna 1998 perustettua elokuvateatteria. Tennispalatsi on, helsingin, kampissa sijaitseva kulttuurin ja vapaa-ajan keskus. Tennispalatsin käyttöä kulttuurikeskuksena alettiin suunnitella vuonna 1993, ja nykyisessä käytössän se on toiminut vuodesta 1999.

Kinopalatsi helsinki osoite finnkino mobiili - Finnkino - Ohjelmisto

Uusi puoli, johon suurin osa saleista sijoittuu, on tehty modernisti kunnioittamaan talon perinteitä; aulan materiaaleissa yhdistyvät kirsikkapuulattiat ja marmori- ja lasipinnat. Kymmenen korkeatasoista salia, joissa kaikissa digitaalinen änentoisto ja nykyaikaiset leffapenkit, ovat vaativankin elokuvanystävän mieleen. Sijainti, kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. 1, autokauppa menetti asemaansa Helsingin keskustassa 1950-luvulla, ja talousvaikeuksiin joutunut rakennus pakkohuutokaupattiin vuonna 1957. Kaikki Tennispalatsin salit täyttävät THX -standardit, mutta Finnkino lakkasi maksamasta THX-lisenssimaksuja vuonna 2004, minkä jälkeen THX-logoa ei ole enä käytetty Tennispalatsissa tai Finnkinon markkinoinnissa. Tennispalatsissa toimii Finnkinon elokuvateatteri ja Helsingin taidemuseo. Sandrew Metronome avasi kolme vuotta myöhemmin myös. Rakennuksen osti Helsingin kaupunki, jonka aikomuksissa oli sen purkaminen. Kinopalatsi on helmikuussa 1999 avatun, tennispalatsin ohella toinen Helsingin kahdesta suuresta multiplex-elokuvateatterista.

Kinopalatsi helsinki osoite finnkino mobiili - Finnkino - Ohjelmisto

Tampere sex work seksiä tampere Thai hieronta kajaani thaihieronta oulu
Seksiseuraa tallinna spermat peppuun 942
Galahotels helsinki sexy japanese girls 736
Porn hentai seksiseuraa joensuu Romanttinen seksivideo lingam hieronta helsinki
Kaarirakenteet ja neljä tenniskenttä, joista rakennus sai nykyisen nimensä, rakennettiin vuotta myöhemmin. 1980-luvun alussa suuri teatterisali pilkottiin neljäksi pienemmäksi. Kinopalatsissa on kymmenen salia ja 1 694 paikkaa. 1990-luvun alussa puhjenneen laman voidaan kuitenkin sanoa pelastaneen rakennuksen. Tennispalatsi valmistui vuonna 1937, ja se oli alun perin tarkoitettu autojen huoltorakennukseksi vuodeksi 1940 anottuihin Olympialaisiin. Myös Finnkino Kinopalatsin aulassa yhdistyy uusi ja vanha; lippuaula sekä 2-salin edusta on restauroitu lähelle alkuperäistä 30-luvun ulkoasua peiliseinineen ja mahonkipilareineen. Teatteri on myöhemmin toiminut nimillä Boston ja Formia. Tämä sali on nykyän Kinopalatsi. Silloin siellä kävi Suomen-vierailullaan vuonna 1953 myös elokuvatähti. Tennispalatsi on vuonna 1998 avatun Kinopalatsin ohella toinen Helsingin kahdesta suuresta monisaliteatterista. Rakennuksessa on, finnkinon elokuvateatteri, kaupungin omistama, helsingin taidemuseo, Museoviraston alainen. 1, kevällä 2016 Tennispalatsiin avattiin entisen Tennispalatsi 1:n tilalle Scape-sali, jossa on käytössä elokuvateatterin kehittyneimmät teknologiat. Se käsittä kokonaisen korttelin. Tunnetuin ja pitkäaikaisin vuokralainen oli. Finnkinolla on Tennispalatsissa 14-salinen elokuvateatteri, jonka avajaisia vietettiin. Paikalla on toiminut elokuvakuvateatteri jo vuodesta 1939, jolloin sen nimi oli Metropol. Kyseinen sali on yhä toiminnassa, nykyän salina Kinopalatsi. Kinopalatsi voi viitata myös useaan muuhun elokuvateatteriin. Järjestä seminaari, konferenssi, kokous, tapahtuma tai oma elokuvanäytös Helsingin ytimessä Finnkino Kinopalatsissa. Salomonkadun, Fredrikinkadun, Eteläisen Rautatiekadun ja Jaakonkadun välissä. Scape-salissa on 185 neliömetrin kokoinen valkokangas. Palautteeni koskee: Lippujen ostaminen ja varaaminenVerkkokauppa tai ja salasanatElokuvaohjelmisto ja ensi-illatElokuvateattereiden esitystekniikkaViestintäMuu palaute/tiedustelu. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia. Vuoden 1952 olympialaisissa rakennuksessa pelattiin koripalloa. Salissa voi henkiä aitoa 30-luvun tunnelmaa; penkit ja tekniikka ovat kuitenkin huippumodernit. Funktionalismia edustavan Tennispalatsin suunnitteli arkkitehtiylioppilas, helge Lundström, joskin hänen suunnitelmissaan rakennus oli virtaviivaisempi ja uudenaikaisempi. Kulttuurien museo sekä pieniä liikkeitä. Marraskuuta 1998, ja kesäkuuhun 2006 saakka sen omisti.

0 ajatusta “Kinopalatsi helsinki osoite finnkino mobiili

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *